Geef een lidmaatschap met m2’s cadeau

Draag bij aan een Nederlands landschap waar weer leven in komt en geef een lidmaatschap met optioneel m2’s duurzame grond cadeau.

Wat is de bedoeling?

Met dit cadeau koopt Land van Ons m2’s Nederlandse landbouwgrond, die met oog voor biodiversiteit en landschap zal worden ingericht en beheerd. En bovendien maak je de ontvanger 2 jaar lid van Land van Ons coöperatie. Dat geeft hem of haar de mogelijkheid om nog veel meer m2's bij te kopen en zo een nog grotere bijdrage te leveren aan een levend Nederlands landschap. Degene die jouw cadeau krijgt, sturen we een e-mail met jouw persoonlijke boodschap. Ter bevestiging ontvang jij zelf, na betalen én op de gekozen datum, een e-mail zodat je zeker weet dat alles goed is gegaan. Vanaf dat moment wordt de ontvanger lid van Land van Ons en worden jouw gegeven m2’s grond toegevoegd aan het persoonlijke account van de ontvanger.

Wil je grond cadeau geven aan iemand die al lid is? Dan kan dat hier.

We kunnen één van onderstaande cartoons meesturen met de mail.
Maak je keuze.

Voor lidmaatschappen met een looptijd van meer dan 2 jaar is het bijkopen van grond verplicht. Zo voldoen de cadeau-ontvangers voor die eerste jaren direct aan de spelregels van de coöperatie.

Laat dit veld leeg als je bij het lidmaatschap geen grond cadeau wil doen.
Het minimale bedrag om m²’s cadeau te doen is €10, alleen gehele getallen.
Voor lidmaatschappen vanaf 4 jaar geldt een minimaal bedrag van 10 euro maal het aantal jaar.

5% van het bestede bedrag wordt gebruikt voor opbouw van het eigen vermogen van de coöperatie. Dat geld blijft dus voorlopig binnen de coöperatie. De leden beslissen met elkaar wat ermee gaat gebeuren. De andere 95% wordt direct omgezet in m²’s grond. De prijs is de werkelijke grondprijs van de percelen die wij in een bepaald jaar kopen. Omdat je dat gemiddelde pas aan het eind van het jaar weet, wordt er eerst met een prognose gewerkt. Voor dit jaar is de prognose €6,98,- per m². In januari krijgen alle leden een herberekening.

Maximaal over twee maanden

De mail met jouw cadeau wordt op de door jou gekozen datum om 07:00 uur ’s ochtends verstuurd.

Totaal bedrag €  26,00 nu af te rekenen