Geef grond cadeau aan een bestaand lid

Draag bij aan een Nederlands landschap waar weer leven in komt en geef m2’s duurzame grond cadeau aan een bestaand lid van Land van Ons.

Wat is de bedoeling?

Met dit cadeau koopt Land van Ons m2’s Nederlandse landbouwgrond, die met oog voor biodiversiteit en landschap zal worden ingericht en beheerd. Degene die jouw cadeau krijgt, sturen we een e-mail met jouw persoonlijke boodschap. Ter bevestiging ontvang jij zelf, na betalen én op de gekozen datum, een e-mail zodat je zeker weet dat alles goed is gegaan. Vanaf dat moment worden jouw gegeven m2’s grond toegevoegd aan het persoonlijke account van de ontvanger.

Wil je een cadeau geven aan iemand die nog geen lid is? Dan kan dat hier.


Het minimale bedrag om m²’s cadeau te doen is €20, alleen gehele getallen.

5% van het bestede bedrag wordt gebruikt voor opbouw van het eigen vermogen van de coöperatie. Dat geld blijft dus voorlopig binnen de coöperatie. De leden beslissen met elkaar wat ermee gaat gebeuren. De andere 95% wordt direct omgezet in m²’s grond. De prijs is de werkelijke grondprijs van de percelen die wij in een bepaald jaar kopen. Omdat je dat gemiddelde pas aan het eind van het jaar weet, wordt er eerst met een prognose gewerkt. Voor dit jaar is de prognose € 6,98 per m². In januari krijgen alle leden een herberekening.

Maximaal over twee maanden

De mail met jouw cadeau wordt op de door jou gekozen datum om 07:00 uur ’s ochtends verstuurd.

Totaal bedrag €  0,- nu af te rekenen